Over ons

Net als waarschijnlijk de meeste van jullie kwamen wij op Curaçao dit heerlijke biertje voor het eerst tegen en waren meteen enthousiast vooral over de heerlijke frisse smaak die helemaal klopt met de Caraïben gevoel. Omdat wij als Jan Thiel Tourist Info B.V. al actief zijn op Curaçao leek het ons een leuk idee om Brasa in Nederland te gaan verkopen. Om ook in Nederlands dit vakantie gevoel te herbeleven of te delen met vrienden met een ijskoude Brasa.

Weten jullie al hoe dit biertje is onstaan? Brasa Beer is ontstaan in 2021 nadat een groep Curaçaose horeca ondernemers samen het idee hadden om hun eigen bier op de markt te brengen. Ze hebben de handen ineen geslagen en uiteindelijk is gekozen voor een ambachtelijke brouwerij in het Zuid-Limburgse heuvellandschap. De brouwerij van Brasa Beer heeft een eigen natuurlijke waterbron om zo het kraakheldere bier te kunnen brouwen met alleen maar bronwater, gerst en hop verder niets. Puur natuur met 5% alcohol. De naam Brasa betekend in het Papiaments knuffel. Op dit moment is Brasa een van de populairste biermerken op Curaçao en Bonaire. Wij zijn enthousiast jullie ook?

Het inpakken en verzenden wordt gedaan door Pluimzorg, Dit is een kleinschalige dagbestedingsplek waar mensen werken met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hier worden allerlei werkzaamheden gedaan waaronder jou lekkere Brasa inpakken met een “knuffel” van ons!

De medewerksters van Pluimzorg