Klantenservice

Heb je een vraag of klacht over brasabier.nl of jouw online bestelling? Neem dan contact op met onze klantenservice, stuur een e-mail naar info@brasabier.nl of bel/WhatsApp naar +31 (0)6 5155 2782.

De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 15:00.
Wij zullen jouw vraag of klacht zo spoedig mogelijk in behandeling nemen. Je kan op werkdagen van ons binnen 24 uur een antwoord verwachten.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op https://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Omdat wij streven naar volledige tevredenheid van onze service, zullen wij jouw aanvraag binnen 5 werkdagen proberen op te lossen. Wil je ons complimenteren of heb je een suggestie? Laat het ons weten, wij stellen jouw reactie zeer op prijs.

Levertijden & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen €7,95 per bestelling.
De bezorger zal een leeftijdscheck uitvoeren bij levering van uw bestelling

Levering verloopt via de pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. U ontvangt van ons een “Track & Trace code” nadat u de bestelling heeft geplaatst zodat U uw bestelling eenvoudig kunt volgen.

Let op: bestellingen worden alleen binnen Nederland (met uitzondering van de Nederlandse gebieden buiten Europa) bezorgd.

Afhalen

Afhalen is mogelijk van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 15:00 , hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. Uw bestelling zal ongeveer een uur nadat u de bestelling geplaatst heeft voor u klaar staan.
Pinnen is hier niet mogelijk, u dient uw bestelling online te betalen of gepast contant te betalen bij het afhalen.

De bestelling kan afgehaald worden bij:

Pluimzorg
Harderwijkerweg 409
8077 RG Hulshorst
Google Maps

Betaalmethodes

Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:
– iDEAL

Gegevens webshop

Naam ondernemer:Jan Thiel Tourist Info B.V.
Handelend onder de naam/namen:brasabier.nl
Kantooradres:Harderwijkerweg 409
8077 RG Hulshorst
Telefoonnummer:+31 (0)6 5155 2782
Bereikbaarheid:maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 15:00 uur
E-mailadres:info@brasabier.nl
KvK-nummer:72909803
BTW-nummer:NL859.282.880.B01